Use ExpressVPN on your devices.
Trenger du et VPN eller DNS for enheten din?
Skaff deg ExpressVPN nå
Use ExpressVPN on your devices.
Én ExpressVPN-konto. Alle enheter.
Hent appene gratis

ExpressVPNs avanserte beskyttelse tilbyr ekstra trygghets- og sikkerhetsfunksjoner for deg og din familie. Når den er aktivert, kan den blokkere påtrengende annonser, sporere, ondsinnede nettsteder og voksent innhold.

Vi kjører en DNS-basert trafikkblokkering som kjører på brukerens enhet for å stoppe alle apper og nettleserøkter fra å kommunisere med tredjeparter på våre blokkeringslister. Denne tilnærmingen er enklere og sikrere enn å kjøre trafikkblokkering på serversiden.

Den komplette pakken med avanserte beskyttelsesfunksjoner inkluderer Threat Manager, en annonseblokkering og foreldrekontroll, og er tilgjengelig på ExpressVPN-appen for Android, iOS, Mac, Windows og Linux, samt ExpressVPN Aircove. Threat Manager (kun sporingsblokkering) og annonseblokkering er også tilgjengelig på ExpressVPN-appen for Apple TV

Viktig: De avanserte beskyttelsesfunksjonene fungerer bare når VPN er slått på, og når Lightway-protokollen er i bruk. Brukere som ønsker å bruke disse funksjonene uten å slå på VPN-et kan gjøre det via Aircove.

Hopp til …

Hva er de avanserte beskyttelsesfunksjonene?
Hvordan aktivere (eller deaktivere) avansert beskyttelse

Hva er de avanserte beskyttelsesfunksjonene?

Avansert beskyttelse er en gruppe trygghets- og sikkerhetsinnstillinger som inkluderer Threat Manager, annonseblokkering og foreldrekontroll.

Threat Manager

Mange av appene og nettstedene du besøker holder oversikt over og deler aktiviteten din med tredjepartsselskaper, inkludert sporere, svindlere og skadevaresider.

Threat Manager gir deg mer kontroll over hva selskaper vet om deg og hva du gjør på nettet. Den forhindrer alle apper og nettsteder du besøker fra å spore aktivitetene dine på nettet, samtidig som den blokkerer ondsinnede nettsteder for å beskytte deg mot spionprogrammer og phishing-domener.

Threat Manager er tilgjengelig i ExpressVPN-appene for Android, iOS, Windows, Mac, Apple TV (kun sporingsblokkering) og Linux, samt Aircove.

Annonseblokkering

Annonseblokkering forhindrer at de fleste sannonsene vises til deg når du surfer på nettet.

For øyeblikket er annonseblokkering tilgjengelig i ExpressVPN-appene for Android, iOS, Mac, Windows, Apple TV og Linux, samt Aircove.

Foreldrekontroll

Med ExpressVPNs foreldrekontroll kan du forhindre at noen, inkludert barna dine, får tilgang til de fleste voksne nettsteder.

Vår blokkeringsliste for voksne nettsteder er satt sammen fra offentlig tilgjengelige og åpne kildekodelister over kjente nettsteder for voksne. Vi gjennomgår og oppdaterer regelmessig disse blokkeringslistene slik at du kan holde deg beskyttet mot de nyeste truslene.

I tillegg lar foreldrekontroller for Aircove deg blokkere internett til bestemte tider. Dette er veldig nyttig for å redusere barnets tid nettet.

Foreldrekontroll er tilgjengelig i ExpressVPN-appene for Android, iOS, Mac, Windows og Linux, samt Aircove.