Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

Tässä oppaassa näytetään, miten ExpressVPN Aircove tai Aircove Go otetaan käyttöön. Molempien Aircove-reitittimien käyttöönotto on samanlaista.

Siirry osioon…

1. Käynnistä Aircove-reititin
2. Yhdistä laite reitittimeen
3. Viimeistele käyttöönotto

1. Käynnistä Aircove-reititin

Kokoa kaksiosainen virtajohto. Kiinnitä se Aircoveen ja pistorasiaan. Sen jälkeen kiinnitä mukana tullut Ethernet-kaapeli Aircoven internet-portista modeemin tai toisen reitittimen LAN-porttiin.

Yhdistä ExpressVPN-reititin LAN-porttiin.

connect expressvpn aircove go to lan port

Kun Aircove laitetaan päälle, se käynnistyy automaattisesti noin minuutin kuluessa.

Muita tapoja yhdistää Aircove

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

2. Yhdistä laite Aircoveen

Yhdistä laitteesi Aircoveen Wi-Fillä tai verkkokaapelilla.

Android- ja iOS-älypuhelimet

Jos käytät älypuhelinta, voit skannata Aircoven pohjassa olevan QR-koodin yhdistääksesi Wi-Fi-verkkoon automaattisesti.

Tämä QR-koodi toimii vain, jos olet määrittämässä Aircovea ensimmäistä kertaa tai olet palauttanut Aircoven tehdasasetukset muuttamatta Aircoven asetuksia, kuten sen Wi-Fi-oletusnimeä ja -salasanaa.

Aircoven takaetiketti.

back label on aircove go

Vaihtoehtoisesti voit yhdistää Aircoven Wi-Fiin etsimällä verkon älypuhelimellasi. Verkon nimenä näkyy ”Aircove-XXX”, jossa ”XXX” on yksilöllinen merkkisarja. Näet verkon koko nimen ja salasanan Aircoven pohjasta.

Kun verkko on valittu, sinua pyydetään syöttämään verkon salasana.

Pöytäkoneet ja kannettavat

Verkon nimenä näkyy ”Aircove-XXX”. Näet verkon koko nimen ja salasanan Aircoven pohjasta. Voi viedä hetken aikaa, kunnes verkko näkyy listassa.

Kun verkko on valittu, sinua pyydetään syöttämään verkon salasana. Salasana löytyy Aircoven pohjasta.

Aircoven Wi-Fi-takaetiketti.

wifi name and password on aircove back label

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

3. Viimeistele käyttöönotto

Siirry verkko-osoitteeseen expressvpnrouter.com. Valitse Aloita.

Miten asentaa ExpressVPN Aircove: Aloita.

Seuraavaksi Aircove tunnistaa internet-yhteytesi. Syötä pyydettäessä internet-palveluntarjoajalta saamasi käyttäjätunnus ja salasana. Valitse Yhdistä.

Huomaa: jos internetiin yhdistämisessä ilmenee ongelmia, saatat joutua laittamaan internet-palveluntarjoajasi modeemireitittimen ”siltaavaan tilaan” tai käyttämään sen ”DMZ”-toimintoa. Katso lisää.

ExpressVPN: Yhdistä internetiin.

Jos sinulla on jo ExpressVPN-tili:

1. Valitse Kirjaudu ExpressVPN:ään.

2. Syötä ExpressVPN-aktivointikoodisi. Jos sinulla ei ole koodia, paina kysymysmerkkiä ja seuraa annettuja ohjeita.

sign in to expressvpn screen with activation code entered

3. Kun sinulla on aktivointikoodi, syötä se kenttään ja paina Kirjaudu ExpressVPN:ään.

Jos sinulla ei ole ExpressVPN-tiliä:

1. Valitse Kokeile 30 päivää ilmaiseksi.
  2. Syötä sähköpostiosoitteesi.
  3. Valitse Aloita ilmainen kokeilu lunastaaksesi Aircoven maksuttoman ExpressVPN-kokeilun. Näin saat käyttöösi ExpressVPN:n kaikki ominaisuudet 30 päiväksi.

Jos haluat käyttää Aircovea ilman VPN:ää, valitse Ohita.

Seuraavaksi valitse, haluatko jakaa anonymisoitua dataa auttaaksesi meitä parantamaan tuotteitamme. Jatka valitsemalla joko OK tai Ei kiitos.

Auta parantamaan ExpressVPN:ää.

Seuraavassa näkymässä voit nimetä Wi-Fi-verkkosi. Anna sille uusi nimi sekä salasana ja paina Jatka.

Aircove Wi-Fin käyttöönotto.

Luo seuraavaksi salasana, jolla kirjaudut Aircoven hallintapaneeliin, ja valitse Jatka.

ExpressVPN-reitittimen hallintasalasanan luominen.

Seuraavaksi Aircove asentaa saatavilla olevat päivityksen automaattisesti.

ExpressVPN-reitittimen päivitysten tarkistaminen.

Tämän jälkeen sinua kehotetaan yhdistämään uuteen Wi-Fi-verkkoosi käyttämällä aiemmin luomiasi kirjautumistietoja.

Yhdistä uuteen Wi-Fiisi.

Onnittelut, ExpressVPN Aircove on nyt käytössä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun