Har du et spørgsmål? Få svar her!

Brug for livechat-support? Du kan også kontakte ExpressVPN support med yderligere spørgsmål.

Hop til et spørgsmål

GRUNDLÆGGENDE OM VPN
Hvad kan jeg gøre med en VPN?

EXPRESSVPN ABONNEMENTER
Er ExpressVPN gratis?
Hvad får jeg med mit abonnement?
Hvordan afmelder jeg mit abonnement?
Tilbyder ExpressVPN et livstidsabonnement?
Hvorfor er ExpressVPN dyrere end andre VPN’er?

OM EXPRESSVPN
Hvor mange IP’er har I?
Logger I mine data?
Er ExpressVPN sikker?
Hvorfor skulle jeg vælge ExpressVPN i stedet for andre VPN-udbydere?
Hvad er ExpressVPN’s servicevilkår?

BRUG AF EXPRESSVPN
Hvordan logger jeg ind på min ExpressVPN-konto?
Hvordan installerer jeg ExpressVPN?
Hvorfor opdateres min ExpressVPN computerapp ikke automatisk?
Hvorfor fortæller min ExpressVPN app mig ikke når der er en ny version?
Hvad er placeringsvælgeren?
Begrænser ExpressVPN min forbindelse?

LIVECHAT & TEKNISK SUPPORT
Jeg har stadig spørgsmål. Hvordan kontakter jeg livechat-support?

Hvad kan jeg gøre med en VPN?

En VPN et multifunktions overlevelsesværktøj. Du kan bruge din VPN til at:

Denne video er tekstet på forskellige sprog. Skift til dit sprog ved at vælge tandhjulsikonet og derefter “Undertekster/CC” for at åbne sprogmenuen.

Lær mere om hvad en VPN kan gøre.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Er ExpressVPN gratis?

Nej. ExpressVPN er en premium VPN-service, selvom der er en gratis prøver tilgængelig for visse mobile enheder.

Derudover, så kommer alle abonnementer med en 30-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du kan prøve os i en måned uden risiko hvis du ændrer mening.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Hvad får jeg med mit abonnement?

Hvert abonnement kommer med adgang til alle ExpressVPN apps og serverplaceringer. Du kan downloade ExpressVPN apps på lige så mange enheder som du vil, eller benytte instruktionerne om manuelle konfigurationer.

Lær mere om de tilgængelige funktioner i ethvert ExpressVPN abonnement.

Se opsætningsinstruktionerne til ExpressVPN apps og manuelle konfigurationer her.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

For instruktioner til at afmelde dit abonnement, se venligst her.

Tilbage til toppen

Tilbyder ExpressVPN et livstidsabonnement?

Nej. At sørge for en sikker, hurtig og pålidelig VPN-service har løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Livstidsabonnement betyder at udbydere skal håndtere en mangel på løbende indkomst. De håndterer som regel dette ved at bruge billigere og mindre sikker infrastruktur, sælge brugerlogge og IP-adresser for ekstra indkomst, eller ved at begrænse opgraderinger af teknologien og kundesupport for at spare.

ExpressVPN har forpligtet sig til at beskytte dit online privatliv og investerer løbende i at sikre at du får service i topklasse. For mere om hvorfor der ikke findes noget livstidsabonnement på ExpressVPN, læs hele blogindlægget.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Hvorfor er ExpressVPN dyrere end andre VPN’er?

Det er dyrt at køre et sikkert og ultrahurtigt netværk i ExpressVPN’s størrelsesorden. I modsætning til VPN-udbydere, så investerer ExpressVPN i en bedre og mere pålidelig platform for at give dig en overlegen og sikker oplevelse. ExpressVPN er stadig et godt tilbud og tilbyder 35% rabat for kunder der tilmelder sig et årsabonnement.

Du kan også benytte dig af ExpressVPN’s henvisningsprogram og optjen 30 gratis dage for hver ven du henviser der tilmelder sig.

Lær mere om fordelene ved en premium, betalt VPN.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Tilbage til toppen

Får jeg besked, hvis mit abonnement opsiges?

ExpressVPN forbeholder sig retten til at suspendere eller opsige tjenester til enhver tid, med rimelig varsel til dig. Hvor det er relevant, vil din betaling blive refunderet til dig.

For yderligere oplysninger, kan du se ExpressVPN’s servicevilkår.

Tilbage til toppen

Hvor mange IP’er har I?

ExpressVPN har tusindvis af servere på mange placeringer i hele verden. Hver placering kan have hundredevis af servere, og hver server har tusindvis af IP’er. Servertilgængelighed varierer alt efter forbindelsesprotokollen, der er valgt (Lightway, OpenVPN eller IKEv2). ExpressVPN specificerer ikke antallet af tilgængelige IP’er, da det kan ændre sig alt efter efterspørgsel og and faktorer.

For en opdateret liste over alle vores placeringer, kan du klikke her.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Logger I mine data?

ExpressVPN er et privatlivsfokuseret firma der ikke gemmer aktivitetslogge fra vores brugere. ExpressVPN indsamler minimale oplysninger om brug af vores service for at identificere og håndtere tekniske problemer, men disse oplysninger kan ikke bruges til at forbinde dig til nogen specifik aktivitet eller opførsel.

For flere oplysninger kan du læse ExpressVPN’s strenge politik om ikke at gemme nogen aktivitets- eller forbindelseslogge, samt Privatlivspolitikken og vores Servicevilkår.

Tilbage til toppen

Er ExpressVPN sikker?

Ja! ExpressVPN tager forskellige forholdsregler for at sørge for at din VPN-forbindelse er sikker:

• IP-maskering ved brug af serverplaceringer verden rundt
  • Industri-standard 256-bit AES kryptering
  • Network Lock (kill switch) for overlegen lækagebeskyttelse
  • Ingen aktivitetslogge og ingen forbindelseslogge
  • Privat, zero-knowledge DNS på hver server
  • Perfekt fremadrettet sikkerhed for at holde privatliv sikre i fremtiden

Udover disse standardfunktioner, så har ExpressVPN et dedikeret hold af sikkerhedsingeniører der arbejder på hele tiden at opgradere vores netværk og apps for at håndtere nye trusler imod dit privatliv.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Hvorfor skulle jeg vælge ExpressVPN i stedet for andre VPN-udbydere?

ExpressVPN har et premium VPN netværk der er optimeret for at give høj hastighed og pålidelighed. Nyd godt af ubegrænset båndbredde og frit valg imellem servere i dusinvis af lande verden rundt. ExpressVPN hasr bygget det bedste netværk og de bedste VPN apps i industrien. Stadig ikke overbevist? ExpressVPN kommer med 30 dages pengene tilbage garanti på alle planer, så du kan prøve en bedste VPN-tjeneste der kan fås, uden nogen risiko.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Hvad er ExpressVPN’s Servicevilkår?

For at læse mere om firmaet ExpressVPN, læs venligst ExpressVPN’s Servicevilkår her.

Tilbage til toppen

Hvordan logger jeg ind på min ExpressVPN-konto?

Du kan logge ind på din ExpressVPN-konto her, med det brugernavn og den adgangskode du brugte da du tilmeldte dig ExpressVPN.

Hvis du ikke har en ExpressVPN-konto, så kan du få dig et abonnement ved at klikke herunder:

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Hvordan installerer jeg ExpressVPN?

1. Få et ExpressVPN abonnement
  2. Gå til ExpressVPN.com og vælg MIN KONTO øverst på siden
  3. Log ind med dit brugernavn og adgangskode
  4. Under Mine abonnementer, vælg Sæt ExpressVPN op
  5. Vælg DOWNLOAD NU ud for den korrekte version af din enhed
  6. Følg instruktionerne for at sætte ExpressVPN op på din enhed og kom i gang med at nyde godt af internettet mere privat og sikkert!

Brug for hjælp? Kontakt venligst ExpressVPN support.

Få ExpressVPN nu

Tilbage til toppen

Hvorfor opdateres min ExpressVPN computerapp ikke automatisk?

I modsætning til de mobile versioner, så opdateres ExpressVPN computerapps ikke automatisk.

For at opdatere din app, bare download og kør installeren for den nyeste version af ExpressVPN apps til Windows, Mac og Linux.

Tilbage til toppen

Hvorfor fortæller min ExpressVPN app mig ikke når der er en ny version?

ExpressVPN giver kunder besked om nye versioner gradvist for at sikre en glat overgangsproces. For at downloade den nyeste version af enhver ExpressVPN app, gå til www.expressvpn.com/latest.

Tilbage til toppen

Hvad er placeringsvælgeren?

Placeringsvælgeren lader dig vælge hvilken VPN-serverplacering der skal oprettes forbindelse til.

Fra placeringsvælgeren kan du se serverplaceringerne du har oprettet forbindelse til for nylig, dem du har markeret som dine favoritter og alle de tilgængelige serverplaceringer. ExpressVPN vil også anbefale nogle top serverplaceringer alt efter hvor du er henne.

Se instruktioner til at vælge placeringer:

For flere oplysninger om at vælge serverplaceringer, se denne guide eller kontakt ExpressVPN support for hjælp.

Tilbage til toppen

Begrænser ExpressVPN min forbindelse?

Nej. Med ExpressVPN, er der ingen månedlig datagrænse og ingen internetudbyderbegrænsninger.

Find ud af hvordan en VPN hjælper dig med at stoppe begrænsninger og downloade uden grænser.

Tilbage til toppen

Jeg har stadig spørgsmål. Hvordan kan jeg kontakte livechat-support?

For alle andre spørgsmål, eller hvis du har nogle problemer, kontakt venligst ExpressVPN support.

Du kan også oprette en supportticket eller e-maile holdet direkte på:

expressvpn support email