5 fordeler med å bruke ExpressVPN Keys
Les mer

Med ExpressVPN Keys kan du lagre sikre notater, i tillegg til passord og kreditt- eller debetkortinformasjon. Du kan lagre viktige notater og konfidensielle dokumenter som pass eller medisinsk informasjon på tvers av enhetene dine for enklere tilgang.

Sikre notater er beskyttet av hovedpassordet – så bare du har tilgang til dem. Bruk av ExpressVPN Keys sine sikre notater gir ekstra sikkerhet i forhold til vanlige notatapper.

Hopp til …

Slik legger du til sikre notater
Slik endrer eller sletter du sikre notater
Slik importerer du sikre notater

Slik legger du til sikre notater

ExpressVPN Keys Chrome-utvidelse

1. Klikk ExpressVPN Keys Chrome-utvidelsen.
  2. Lås opp passordlagring.
  3. Klikk på Add icon..
  4. Klikk Legg til sikkert notat.
  5. Fyll ut feltene.
  6. Klikk Lagre.

ExpressVPN for Android

1. Åpne ExpressVPN-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Keys-fanen.
  3. Lås opp passordlagring.
  4. Trykk på Add icon..
  5. Trykk Legg til sikkert notat.
  6. Fyll ut feltene.
  7. Trykk LAGRE.

ExpressVPN for iOS

1. Åpne ExpressVPN-appen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på Keys-fanen.
  3. Lås opp passordlagring.
  4. Trykk på Add icon..
  5. Trykk Legg til sikkert notat.
  6. Fyll ut feltene.
  7. Trykk LAGRE.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Slik endrer eller sletter du sikre notater

ExpressVPN keys Chrome-utvidelse

1. Klikk ExpressVPN Keys Chrome-utvidelsen.
  2. Lås opp passordlagring.
  3. Finn og klikk på det sikre notatet ditt.
  4. Klikk Endre.
    • For å endre, rediger informasjonen din og klikk deretter på Lagre.
    • For å slette, klikk på Slett > Slett permanent.

ExpressVPN for Android

Det er to måter å redigere og slette sikre notater i ExpressVPN-appen for Android:

ENTEN

1. Åpne ExpressVPN-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Keys-appen.
  3. Lås opp passordlagring.
  4. Finn og trykk på det sikre notatet ditt.
  5. Trykk Endre.
    • For å endre, rediger informasjonen din og trykk deretter på LAGRE.
    • For å slette, trykk Slett sikkert notat > SLETT PERMANENT.

ELLER

1. Åpne ExpressVPN-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Keys-appen.
  3. Lås opp passordlagring.
  4. Finn ditt sikre notat og trykk More icon..
    • For å endre, trykk Endre detaljer. Rediger informasjonen din og trykk deretter på LAGRE.
    • For å slette, trykk Slett > SLETT PERMANENT.

ExpressVPN for iOS

Det er to måter å redigere og slette sikre notater i ExpressVPN-appen for iOS:

ENTEN

1. Åpne ExpressVPN-appen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på Keys-appen.
  3. Lås opp passordlagring.
  4. Finn og trykk på det sikre notatet ditt.
  5. Trykk ENDRE.
    • For å endre, rediger informasjonen din og trykk deretter på LAGRE.
    • For å slette, trykk Slett sikkert notat > SLETT PERMANENT.

ELLER

1. Åpne ExpressVPN-appen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på Keys-appen.
  3. Lås opp passordlagring.
  4. Finn ditt sikre notat og trykk More icon..
    • For å endre, trykk Endre detaljer. Rediger informasjonen din og trykk deretter på LAGRE.
    • For å slette, trykk Slett > SLETT PERMANENT.