Om onze apps en configuraties te gebruiken moet je je eerst aanmelden voor een ExpressVPN-account.

Deze handleiding toont u hoe u kunt updaten naar de nieuwste versie van de ExpressVPN app. Regelmatig updaten verzekert u ervan dat de ExpressVPN app op uw apparaat de nieuwste upgrades heeft op het gebied van functionaliteit en veiligheid.

NB: U hoeft de app niet te deïnstalleren voordat u deze op uw apparaat updatet.

Ik wil de ExpressVPN app updaten op:

Windows
Mac
Linux
iOS
Android
Router
Browserextensie

De ExpressVPN app updaten op Windows of Mac

Als er een app update beschikbaar is verschijnt er een banner boven in het scherm van de app.

1. Klik op Nu updaten of Nu downloaden.
  2. Klik op de ExpressVPN website aan de rechterkant op Downloaden.
  3. Volg de instructies.

Als u geen banner ziet die vraagt de app te updaten, gebruikt u al de laatste appversie beschikbaar. Als u er zeker van wilt zijn dat u de laatste versie gebruikt, kunt u de app op de website downloaden:

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app updaten op iOS

Standaard zal de app automatisch updaten naar de nieuwste versie die voor u beschikbaar is.
U kunt ook handmatig nagaan of er een update beschikbaar is:

1. Open de App Store.
  2. Zoek naar ExpressVPN.
  3. Als er een update voor u beschikbaar is ziet u de Update knop. Tik op Updaten.

Als het niet lukt om de app te updaten:

• Raadpleeg het Apple support artikel of
  • Controleer of u hetzelfde Apple ID gebruikt waarmee u eerder ExpressVPN heeft gedownload. Voor het updaten van een iOS app heeft u altijd hetzelfde Apple ID nodig als waarmee u de app eerder had geupdatet.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app updaten op Android

Als u ExpressVPN eerder heeft gedownload via de Google Play Store of een gelijkwaardige app store op uw apparaat, zal het automatisch updaten naar de laatste versie die standaard voor u beschikbaar is.

U kunt ook handmatig nagaan of een update voor u beschikbaar is:

1. Open de app store van uw apparaat.
  2. Zoek naar ExpressVPN.
  3. Als er een update voor u beschikbaar is ziet u de Update button. Tik op Updaten.

Als u ExpressVPN eerder hebt geïnstalleerd met behulp van het APK bestand, moet u hem handmatig updaten door de nieuwste versie van de APK te installeren die beschikbaar is op de ExpressVPN website.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app updaten op Linux

Als er een app update beschikbaar is, zie je het volgende:

1. Een tekstbericht wanneer je een ExpressVPN-commando invoert in de terminal.
  2. Een systeemmelding in je grafische desktopomgeving.
  3. Een bannermelding als je de ExpressVPN browserextensie voor Chrome of Firefox hebt geïnstalleerd.

Om de app te updaten:

Ubuntu, Debian, Fedora, Raspberry Pi en Linux Mint

Volg de instructies van de opdracht “expressvpn status” om de app bij te werken via je pakketbeheerder of download nieuwste app-versie handmatig.

Arch Linux

Download de nieuwste app-versie handmatig.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

ExpressVPN updaten op uw router

Als uw router het volgende gebruikt:

Lees meer over het updaten van de ExpressVPN router app.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN browserextensie updaten

De ExpressVPN browserextensie updatet automatisch als er een update beschikbaar is.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.