get started expressvpn

What can a VPN do?

Show Me
get started expressvpn

5 ways to use your VPN

See Them Now

In dit artikel leest u hoe u erachter komt of ExpressVPN het doet op uw apparaat.

1. Maak verbinding met ExpressVPN. U kunt dit doen met de ExpressVPN app of middels handmatige configuratie. Kom erachter wat de verschillen zijn tussen de app en handmatige instellingen.
  2. Nadat u de stappen hebt doorlopen om verbinding te maken, bekijk uw IP adres. U zou moeten zien dat uw IP adres beveiligd is.Gebruik de IP nakijkpagina om uw IP adres te verifiëren.
  3. U wilt wellicht ook een DNS lektest uitvoeren. Uw DNS lekstatus zou het volgende weer moeten geven: Geen DNS lekken gedetecteerd met enkel één ExpressVPN server IP weergegeven.De ExpressVPN DNS lektest pagina.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Extra tip: configureer ExpressVPN op uw router

In plaats van een VPN apart in te stellen op elk apparaat in uw bezit, kunt u de verbindingen voor al uw apparaten beveiligen door deze verbinding te laten maken met een router middels de ExpressVPN app voor routers.

Verbindt al uw apparaten met een router:

1. Stel de ExpressVPN app voor routers in op een ondersteunde router
  2. Verbindt apparaten naar uw keuze met de router
  3. Ga uw IP adres na op uw verbonden apparaat
  4. Optioneel: voer de DNS lektest uit op uw verbonden apparaat

Als stap 1 of 2 niet werken, ga dan naar het ExpressVPN router dashboard en selecteer het tabblad Apparaten. Zorg ervoor dat uw apparaten verbonden zijn met de router en ingesteld zijn op Router VPN.

Configureer geselecteerde apparaten om de VPN te gebruiken.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.