Dene veiledningen vil vise deg hvordan du velger den riktige VPN-serverlokasjonen i henhold til dine behov. ExpressVPN har tusenvis av servere på mange steder rundt om i verden. Se en komplett liste over VPN-serverlokasjoner.

Hva vil du gjøre?

Få tilgang til innhold som TV-serier og filmer fra et bestemt land
Omgå sensur på din nåværende plassering
Få en sikker og privat tilkobling
Få raske nedlastingshastigheter
Feilsøke problemer med min nåværende VPN-serverlokasjon

Få tilgang til innhold som TV-serier og filmer fra et bestemt land

Viktig: For VPN-serveranbefalinger for en spesifikk strømmetjeneste, kontakt ExpressVPN kundestøtteteam.

For å se innhold som bare er tilgjengelig i et bestemt land, koble til en VPN-serverlokasjon i det landet. Hvis det er mer enn én VPN-serverlokasjon tilgjengelig i det samme landet, velg den som er nærmest din fysiske plassering.

For å koble til en VPN-serverlokasjon:

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Omgå sensur på din nåværende plassering

Hvis du er i et land med sensur, bruk smartlokasjon-funksjonen i appen. Smartlokasjon anbefaler automatisk den optimale lokasjonen for deg basert på anonyme mål som nedlastingshastighet, forsinkelse og avstand.

Smartlokasjon-funksjonen anbefaler automatisk den optimale lokasjonen for deg basert på anonyme målinger som nedlastingshastighet, forsinkelse og avstand.

Les om hvordan du kobler til med smartlokasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Få en sikker og privat tilkobling

For en sikker og privat tilkobling, bruk smartlokasjon-funksjonen i appen. Smartlokasjon anbefaler den optimale lokasjonen for deg basert på anonyme mål som nedlastingshastighet, forsinkelse og avstand.

Smartlokasjon-funksjonen anbefaler automatisk den optimale lokasjonen for deg basert på anonyme målinger som nedlastingshastighet, forsinkelse og avstand.

Les om hvordan du kobler til med smartlokasjon.