Deze handleiding laat u zien wat u kunt doen als ExpressVPN voor de Windows app bepaalde serverlocaties mist.

Mac-gebruikers kunnen de instructies volgen voor Mac OS.

Spring naar…

Hoe kunt u de serverlijst laden voor versie 3.x
Hoe kunt u de map AppData weergeven in Windows 10
Hoe kunt u de map AppData weergeven in Windows 7, 8 of Vista
Hoe kunt u de map AppData weergeven op Windows XP

Hoe kunt u de serverlijst laden voor versie 3.x

1. Sluit ExpressVPN als het geopend is.
  2. Open Mijn Computer en blader naar de volgende map:
    • Op Vista of Windows 7:
      C:\Users\\AppData\Roaming\ExpressVPN\elc.dat
    • Op Windows XP:
      C:\Documents and Settings\\Application Data\ExpressVPN\elc.dat
  3. Verwijder in de ExpressVPN-map het bestand met de naam: “elc” of “elc.dat”.
  4. Start ExpressVPN opnieuw en wacht tot de serverlijst is bijgewerkt.

Als de serverlijst nog steeds niet correct wordt geladen (zelfs na het verwijderen van het elc-bestand), verwijdert u de volledige inhoud van de ExpressVPN-map, start u ExpressVPN opnieuw en probeert u de software opnieuw te activeren.

NB: De map AppData of Application Data is standaard verborgen.

Als u de map niet kunt vinden, lees dan verder hoe u uw verborgen mappen kunt deblokkeren.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Hoe kunt u de map AppData weergeven in Windows 10

1. Klik op de Start-knop, typ (zonder aanhalingstekens) “File Explorer-opties” in de box Zoek programma’s en bestanden en klik op Enter. Het venster File Explorer-opties zou moeten verschijnen.
  2. Klik op het tabblad Bekijken en onder Geavanceerde instellingen, selecteert u Verborgen bestanden, mappen en stations tonen.
  3. Klik op Toepassen en OK om de instellingen op te slaan.
  4. Probeer de map AppData of Application Data opnieuw te vinden onder de map van uw gebruikersaccount.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Hoe kunt u de map AppData weergeven in Windows 7, 8 of Vista

1. Klik op de Start-knop, typ (zonder aanhalingstekens) “Mapopties” in de box Zoek programma’s en bestanden en klik op Enter. Het venster Mapopties zou moeten verschijnen.
  2. Klik op het tabblad Bekijken en onder Geavanceerde instellingen, selecteert u Verborgen bestanden, mappen en stations tonen.
  3. Klik op Toepassen en OK om de instellingen op te slaan.
  4. Probeer de map AppData of Application Data opnieuw te vinden onder de map van uw gebruikersaccount.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Hoe kunt u de map AppData weergeven op Windows XP

1. Open Mijn computer.
  2. Onder de menu-opties, klikt u op Tools.
  3. Klik op Mapopties…
  4. Onder Mapopties, klikt u op het tabblad Bekijken.
  5. Onder Geavanceerde instellingen: zoek opnieuw de optie Verborgen bestanden en mappen.
  6. Selecteer Verborgen bestanden en mappen tonen en klik op OK.
  7. Probeer de map AppData of Application Data opnieuw te vinden onder de map van uw gebruikersaccount.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven