ExpressVPN ei enää tue manuaalisia PPTP- ja L2TP-määrityksiä, koska ne tarjoavat vähäisen suojan ja altistavat käyttäjän hyökkäyksille. Tässä oppaassa käymme läpi muita menetelmiä ja protokollia, joilla voit yhdistää ExpressVPN:ään eri laitteellasi.

Useimmissa tapauksissa suosittelemme asentamaan ExpressVPN-sovelluksen Windowsiin, Maciin, iOS:ään, Androidiin, Linuxiin tai reitittimeen, sillä se tarjoaa olennaiset turvallisuus- ja yksityisyyshyödyt sekä -ominaisuudet. Jotkin laitteet tai laiteversiot eivät kuitenkaan voi käyttää ExpressVPN-sovellusta, jolloin VPN täytyy asentaa manuaalisella määrityksellä. ExpressVPN tukee OpenVPN-protokollaa manuaalisiin määrityksiin.

Siirry osioon…

Windows
Mac
Android
iOS
Linux
Reitittimet

Windows

Suosittelemme käyttämään ExpressVPN:n Windows-sovellusta, joka on yhteensopiva Windows 7:n ja uudempien versioiden kanssa. Jos käytössäsi on Windows Vista tai XP, päivitä käyttöjärjestelmäsi uudempaan versioon. Jos et voi suorittaa päivitystä, käytä manuaalista OpenVPN-määritystä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Mac

Suosittelemme käyttämään ExpressVPN:n Mac-sovellusta, joka on yhteensopiva Mac OS X 10.11:n ja uudempien versioiden kanssa. Jos käytössäsi on Mac OS X 10.10 tai vanhempi versio, päivitä käyttöjärjestelmäsi uudempaan versioon. Jos et voi suorittaa päivitystä, käytä manuaalista OpenVPN-määritystä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Android

Suosittelemme käyttämään ExpressVPN:n Android-sovellusta, joka on yhteensopiva Android 5.0:n ja uudempien versioiden kanssa. Jos käytössäsi on Android 4.4 tai vanhempi versio, päivitä käyttöjärjestelmäsi uudempaan versioon.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

iOS

Ainoa tapa käyttää ExpressVPN:ää iOS:llä (iPhone ja iPad) on ExpressVPN:n iOS-sovellus, joka on yhteensopiva iOS 12:n ja uudempien versioiden kanssa. Jos käytössäsi on iOS 11 tai vanhempi versio, päivitä käyttöjärjestelmäsi uudempaan versioon.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Linux

Suosittelemme käyttämään ExpressVPN:n Linux-sovellusta, joka on yhteensopiva seuraavien Linux-käyttöjärjestelmien kanssa:

• Ubuntu: 20.04 ja uudemmat
  • Debian: 10 ja uudemmat
  • Fedora: 37 ja uudemmat
  • Arch: uusin julkaisu
  • Raspberry Pi (armhf): Pi OS 10 ja uudemmat
  • Mint: Linux Mint 20 ja uudemmat

Jos et voi käyttää ExpressVPN:n Linux-sovellusta käyttöjärjestelmälläsi, kokeile manuaalista OpenVPN-määritystä.

Tärkeää: OpenVPN ei tarjoa samoja turvallisuus- ja yksityisyyshyötyjä kuin ExpressVPN-sovellus.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Reitittimet

Voit kokeilla muita asennusmäärityksiä reitittimelläsi esitetyssä järjestyksessä.

Käytä ExpressVPN:ää reitittimellä

Suosittelemme käyttämään ExpressVPN-reititinsovellusta, joka on yhteensopiva seuraavien Asus-, Linksys- ja Netgear-reitittimien kanssa:

Asus

• RT-AC68Uv3
  • RT-AC87U
  • RT-AC56R
  • RT-AC56S
  • RT-AC56U

Linksys

• Linksys EA6200
  • Linksys WRT1200AC
  • Linksys WRT1900AC 13J1
  • Linksys WRT1900AC 13J2
  • Linksys WRT1900ACS
  • Linksys WRT1900ACS V2
  • Linksys WRT3200ACM
  • Linksys WRT32X

Netgear

• Netgear R6300v2
  • Netgear R6400v2
  • Netgear R6700v3
  • Netgear Nighthawk R7000
  • Netgear Nighthawk R7000P

Kokeile muita manuaalisen määrityksen protokollia

Seuraavat reitittimet tukevat ExpressVPN:n manuaalisia määrityksiä. Jos reitittimesi on listattuna alla, voit asentaa manuaalisen määrityksen ohjeiden mukaisesti.

Luo virtuaalinen VPN-reititin

Tärkeää: Tämä vaihtoehto edellyttää teknistä osaamista eikä välttämättä sovellu kaikille.

Voit luoda virtuaalisen VPN-reitittimen Windowsilla ja Macilla.

Asenna VPN eri laitteille

Yhdellä ExpressVPN-tilauksella voit käyttää VPN:ää samanaikaisesti jopa 8 eri laitteella alustasta riippumatta (mukaan lukien virtuaalilaitteet).

Katso asennusohjeet alta:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun