Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN på Asus-routere.

ExpressVPN understøttes af følgende Asus-routermodeller:

• RT-AC68Uv3
  • RT-AC87U
  • RT-AC56R
  • RT-AC56S
  • RT-AC56U

Hvis din ASUS-routermodel ikke understøtter ExpressVPN-appen, kan du bruge den manuelle OpenVPN-konfiguration.

Vigtigt: Installation af tredjepartsfirmware, såsom ExpressVPN til routere, kan ugyldiggøre din garanti. Kontakt producenten, hvis du er i tvivl.

Gå til…

1. Download ExpressVPN-firmwaren
2. Forbind din Asus-router til internettet
3. Installér ExpressVPN-firmwaren
4. Forbind til VPN-routeren
5. Færdiggør din opsætning på routeren

1. Download ExpressVPN-firmwaren

Download firmwaren på ExpressVPN’s hjemmeside. Vælg modellen af din Asus-router i rullemenuen.

Klik på Download firmware.

Select your router, then click "Download Firmware."

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge aktiveringskoden til opsætningen senere.

Keep this browser window open. You will need the activation code for the setup later.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Forbind din Asus-router til internettet

Vigtigt: Hvis du i øjeblikket bruger en anden router, anbefaler ExpressVPN at tilføje Asus-routeren som en sekundær router i dit eksisterende netværk. Hvis du ønsker at erstatte din eksisterende router med ExpressVPN-routeren, anbefaler vi, at du konfigurerer Asus-routeren som en sekundær router, før du fjerner din primære router.

Før du fortsætter, skal du sørge for:

• At din Asus-router er tændt.
  • At forbinde Asus-routeren til internettet (via modem eller en eksisterende router).
  • At forbinde din enhed til Asus-routeren (via wi-fi eller LAN-kabel).

Hvis du installerer ExpressVPN-firmwaren på en eksisterende router, der allerede har været gennem den oprindelige netværksopsætning: Fortsæt med at installere ExpressVPN-firmwaren.

Hvis du installerer ExpressVPN-firmwaren på en ny router, der ikke har været gennem den oprindelige netværksopsætning:

1. Skriv 192.168.1.1 eller router.asus.com i din browsers adresselinje.
  2. Færdiggør den oprindelige opsætning ved at følge instruktionerne på skærmen.
  3. Fortsæt med at installere ExpressVPN-firmwaren.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Installér ExpressVPN-firmwaren

Vigtigt: Installation af ExpressVPN-firmwaren på din Asus-router udskifter din routers nuværende indstillinger, såsom dit wi-fi SSID og din adgangskode. Du kan når som helst gå tilbage til standardfirmwaren.

Skriv router.asus.com eller 192.168.1.1 i browserens adresselinje (hvis du har ændret din standardgateway tidligere, kan du finde dette under dine enhedsindstillinger).

Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du bruge brugernavnet og adgangskoden til din Asus-router. Begge er standard, som oftest er admin.

Bemærk: Hvis du ikke kan logge ind med admin, kan du prøve at logge ind med standardoplysningerne, der er trykt i bunden af din ASUS-router. Men hvis du har ændret dem tidligere, og ikke kan huske dem, skal du nulstille din router, så du kan bruge standardoplysninger til at logge ind.

Sign in to the Asus admin with your admin username and password.

Bemærk: Når du er i routerens administratorindstillinger, kan du finde din routers wi-fi-adgangskode under PIN-kode eller WPA-PSK-nøgle. Skriv den ned, da du vil blive bedt om at oplyse den senere.

Klik på Administration> Firmwareopgradering i sidebjælken.

Click “Firmware Upgrade.”

Klik på Upload, og vælg derefter .trx-filen for ExpressVPN-firmwaren, du downloadede tidligere.

Click “Upload” to upload the ExpressVPN firmware.

Når ExpressVPN-firmwareopgraderingen er afsluttet, vil skærmen vise: “Firmwareopgraderingen er udført. Genstart (din Asus-routermodel) manuelt.”

Genstart din router manuelt.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

4. Forbind til VPN-routeren

Tilslut din enhed til routeren enten via et LAN-kabel eller wi-fi.

For wi-fi vises netværksnavnet som din ASUS-routers wi-fi-navn (hvis du ikke har ændret din ASUS-routers wi-fi-netværksnavn før, er det Wi-Fi-standardnetværksnavnet, der er trykt i bunden af din ASUS-router). Det kan tage et stykke tid, før routeren vises på din liste over netværk.

Derefter skal du indtaste din wi-fi-netværksadgangskode (du kan også finde standardadgangskoden til wi-fi i bunden på din router).

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

5. Færdiggør din opsætning på routeren

Når din enhed er tilsluttet netværket, vil du se ExpressVPN routerens opsætningsskærm. Hvis den ikke vises, skal du gå til expressvpnrouter.com. Vælg Kom i gang, og følg instruktionerne.

Når opsætningen er færdig, skal du skrive dit wi-fi-navn og din adgangskode ned samt din routeradgangskode.

Make a note of the important information after the setup is complete.

Du har nu opsat ExpressVPN-appen på din router.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.