Get ExpressVPN on your router.
Brug for en VPN til din router?
Få ExpressVPN nu
Refer a friend to use ExpressVPN.
Elsker du ExpressVPN? Vil du have en gratis måned?
Henvis en ven nu

Det er vigtigt, at ExpressVPN er opdateret på din router for at sikre, at du har de seneste funktionalitets- og sikkerhedsopgraderinger.

Hvis du bruger ExpressVPN til routere v2.7.0 eller nyere, opdateres din router automatisk hver dag kl. 04.00 lokal tid, hvis den automatiske opdateringsfunktion registrerer, at der er tilgængelige opdateringer. Du behøver ikke at opdatere ExpressVPN på din router manuelt.

Hvis du bruger ExpressVPN v2.6.6 eller ældre, skal du opdatere til den nyeste version, der har den automatiske opdateringsfunktion. Find din version af ExpressVPN til routere.

Bemærk! Opdatering af ExpressVPN på din router fjerner ikke dens nuværende indstillinger.

Spring til…

Find din version af ExpressVPN til routere
Automatisk opdatering på ExpressVPN til routere v2.7.0 eller nyere
Manuel opdatering af en router, der kører ExpressVPN (v2 og nyere)
Manuel opdatering af en router, der kører ExpressVPN (v1)
Jeg kan ikke opdatere min router

Find din version af ExpressVPN til routere

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg Avancerede indstillinger > Softwareopdatering.
  3. Ved siden af ExpressVPN-version kan du se din version af ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Automatisk opdatering på ExpressVPN til routere v2.7.0 eller nyere

Den automatiske opdateringsfunktion er som standart aktiveret på ExpressVPN til routere v2.7.0 eller nyere. Den sørger for, at alle tilgængelige opdateringer installeres automatisk på din router kl. 04.00 hver dag. Vi anbefaler, at du har denne funktion slået til på din router for at få de seneste funktionalitets- og sikkerhedsopgraderinger.

Slå automatisk opdatering til eller fra

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg Avancerede indstillinger > Softwareopdatering.
  3. Slå Installér tilgængelige opdateringer dagligt kl. 04:00 til eller fra.
  4. Vælg Gem.

Når automatisk opdatering er slået fra, får du besked på routerens dashboard, når en opdatering er tilgængelig. Vælg Opdater nu for at installere opdateringen.

Tjek eller skift dine tidszoneindstillinger

For at sikre, at din router opdateres på det rigtige tidspunkt af dagen, skal du sørge for, at den tidszone, der er indstillet på routeren, er korrekt. Sådan tjekker eller ændrer du tidszonen:

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg Avancerede indstillinger > Routerindstillinger.
  3. Tjek din tidszone under Tidszone.
  4. For at nulstille din tidszone skal du vælge din aktuelle tidszone og derefter vælge Gem.
    Select "Save."

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Manuel opdatering af en router, der kører ExpressVPN (v2 og ældre)

Hvis du bruger ExpressVPN til routere v2.6.6 eller ældre, opdaterer din router ikke automatisk. Opdater ExpressVPN på din router til den nyeste version, som har den automatiske opdateringsfunktion.

For at opdatere din router skal du downloade den seneste ExpressVPN-firmware:

1. Log ind på ExpressVPN’s opsætningsside.
  2. Vælg din routermodel.
  3. Vælg Download Firmware.

Derefter skal du installere firmwaren på routeren:

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg Avancerede indstillinger > Softwareopdatering.
    Select “Software Update.”
  3. Klik på Vælg fil.
  4. Vælg firmwarefilen, og vælg derefter Opdater nu.
    Select "Update Now."

Når routeren opdaterer sin firmware, afbrydes forbindelsen til netværket på din enhed. Når opdateringen er gennemført, skal du tilslutte din enhed til routeren igen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Manuel opdatering af en router, der kører ExpressVPN (v1)

Linksys WRT1200AC, WRT1900AC, and WRT3200ACM

Bemærk! Vi anbefaler, at du opretter forbindelse til internettet via et ethernet-kabel for en mere stabil forbindelse.

For at opdatere din ExpressVPN-router skal du downloade den seneste firmwareversion:

1. Gå til ExpressVPN’s opsætningsside.
  2. Indtast dine loginoplysninger til din ExpressVPN-konto og vælg Log ind.
  3. Vælg din routermodel.
  4. Vælg Download Firmware.

Gå til ExpressVPN-routerens dashboard. Log ind med din administratoradgangskode til din router.

Vælg System i den øverste navigationslinje. I menuen til venstre skal du vælge Sikkerhedskopiér  / Flash Firmware.

Klik på Vælg fil og vælg firmwarefilen. Vælg Flash Image…

Vælg, om du vil nulstille til standardindstillingerne efter opgradering. Når du bliver spurgt, om du vil flashe firmwaren, skal du vælge Fortsæt.

Mens firmwaren opgraderes, skal du vælge din præference, når du bliver spurgt, om du vil beholde dine nuværende konfigurationer.

Under firmwareopgraderingsprocessen afbrydes forbindelsen mellem din enhed og routerens wi-fi. Vælg din routers wi-fi for at oprette forbindelse til routeren igen.

Når firmwaren er blevet opgraderet, skal du logge på med dit routerbrugernavn og -adgangskode.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Linksys EA6200, Netgear R6300v2, Netgear R7000, Asus RT-AC68U (up to v3), RT-AC87U, RT-AC56R, RT-AC56S, and RT-AC56U

Bemærk! Vi anbefaler, at du opretter forbindelse til internettet via et ethernet-kabel for en mere stabil forbindelse.

For at opdatere din ExpressVPN-router skal du downloade den seneste firmwareversion:

1. Gå til ExpressVPN’s opsætningsside.
  2. Indtast dine loginoplysninger til din ExpressVPN-konto og vælg Log ind.
  3. Vælg din routermodel.
  4. Vælg Download Firmware.

Gå til ExpressVPN-routerens dashboard. Log ind med din administratoradgangskode til din router.

Gå til Administration i den øverste navigationslinje. I menuen til venstre skal du vælge Opgradering af firmware.

Vælg, om du vil nulstille til standardindstillingerne efter opgradering.

Upload firmwarefilen, og vælg derefter Opgrader.

Mens firmwaren opgraderes, skal du vælge din præference, når du bliver spurgt, om du vil beholde dine nuværende konfigurationer.

Under firmwareopgraderingsprocessen afbrydes forbindelsen mellem din enhed og routerens wi-fi. Vælg din routers wi-fi for at oprette forbindelse til routeren igen.

Når firmwaren er blevet opgraderet, skal du logge på med dit routerbrugernavn og -adgangskode.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Jeg kan ikke opdatere min router

Hvis du støder på en “ugyldig fil”-fejl, når du forsøger at opdatere din router, der kører ExpressVPN, skal du følge disse trin at opdatere den:

1. Log ind på expressvpnrouter.com:8080.
  2. Vælg Administration.
  3. Log på med administratorbrugernavn og -adgangskode.
  4. Vælg Opgradering af firmware.
  5. Klik på Vælg fil, og vælg herefter ExpressVPN-firmwaren du downloadede.
  6. Vælg Opgrader.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.