ExpressVPN’s Smartplacering vælger automatisk VPN-serverplaceringen, der giver den optimale oplevelse for dig. Smartplacering-algoritmen vælger denne placering baseret på nøglemålinger såsom downloadhastighed, latenstid og afstand.

Bemærk: Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til Smartplacering, kan du oprette forbindelse til serverplaceringer i 105 lande.

Gå til…

Hvornår skal man bruge Smartplacering?
Hvordan opretter jeg forbindelse til Smartplacering
Opret forbindelse til en anden serverplacering

Hvornår skal man bruge Smartplacering?

Du anbefales at bruge Smartplacering, hvis du:

• Ønsker en sikker og privat forbindelse
  • Ønsker at få højere hastigheder. (Du kan også få højere hastigheder ved at oprette forbindelse til en VPN-placering tættest på din fysiske placering)
  • Ikke har en placeringspræference

Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til Smartplacering, kan du oprette forbindelse til serverplaceringer i 105 lande.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan opretter jeg forbindelse til Smartplacering

Se afsnittet, der svarer til din enhed nedenfor.

Windows, Mac, Android, og iOS

Som standard foreslås Smartplacering, første gang du opretter forbindelse til ExpressVPN. Vælg On button. for at oprette forbindelse.

To connect, tap the On Button.

Linux

For at oprette forbindelse ved hjælp af Smartplacering skal du indtaste

expressvpn connect smart

Enter “expressvpn connect smart” to connect to the Smart Location on Linux.

Routere

På ExpressVPN app til routere vil du oprette forbindelse til Smartplaeringen som standard.

By default, you will be automatically connected to the location that provides the optimal experience for you, called Smart Location.

Hvis du vil oprette forbindelse til Smartplacering igen efter at have oprettet forbindelse til andre VPN-lokationer:

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg More icon. på den enhedsgruppe, du ønsker at ændre placering for.
  3. Vælg placeringen under Smartplacering.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en anden serverplacering

Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til Smartplacering, kan du oprette forbindelse til serverplaceringer i 105 lande.

Opret forbindelse til en anden serverplacering til…

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.