For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne vejledning viser dig, hvor længe brugere af ExpressVPN til routere kan forvente, at deres enheder understøttes med sikkerhedsopdateringer.

Som alle andre hardwareenheder har routere en forventet levetid. Vi yder support til disse routere i overensstemmelse med fremstillingsdatoen og ydeevnen for hver model. Opdateringer til de ældre og mindre kraftfulde modeller ophører hurtigere.

Datoerne nedenfor er vores minimumsløfte til dig. Vi kan vælge at supportere visse enheder i længere tid, men det er ikke noget vi kan garantere.

Router- modelSoftwaresikkerhedsopdateringer indtil udgangen af
ExpressVPN Aircove Go AXG18002028
ExpressVPN Aircove AX18002027
Linksys WRT1900ACS2025
Linksys WRT3200ACM2025
Asus RT-AC68U (op til v3)2025
Netgear R6700v32025
Netgear R70002025
Linksys WRT1200AC2024
Linksys WRT1900AC 13J12024
Linksys WRT1900AC 13J22024
Linksys WRT32X2024
Asus RT-AC56R2024
Asus RT-AC56U2024
Asus RT-AC87U2024
Netgear R6300v22024
Netgear R6400v22024
Netgear R7000P2024
Linksys EA62002022
Asus RT-AC56S2022

Bemærk! Ovenstående opdateringstidslinjer henviser kun til firmwareopdateringer. ExpressVPN kan ikke garantere selve hardwaren mod brud, producentfejl eller forringet ydeevne på grund af slitage.

Den seneste firmware til alle understøttede routere vil som minimum være tilgængelig til download på ExpressVPN-webstedet indtil slutningen af hver models supportperiode. Hvis du har aktiveret automatisk opdatering på din router, vil den også fortsætte med at opdatere automatisk indtil slutningen af dens supportperiode.

Sådan opdaterer du ExpressVPN på din router

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam og få yderligere hjælp.