Use ExpressVPN on your devices.
Brug for en VPN eller DNS til din enhed?
Få ExpressVPN nu
Use ExpressVPN on your devices.
Én ExpressVPN-konto. På alle enheder.
Få apps gratis

Bemærk: For den seneste betaudgave af ExpressVPN’s apps og udvidelser, skal du besøge den engelske version af denne side.

Hjælp os med at forbedre de nyeste ExpressVPN-apps (til Android, iOS, Mac, Windows, Linux og routere), VPN Chrome-udvidelsen og Chrome-udvidelsen med adgangskodeadministrator (ExpressVPN Keys).

Som medlem af ExpressVPN beta programmet kan du spille en vigtig rolle i udformningen af vores produkter ved at afprøve de nyeste app-funktioner og give feedback.

Få mere at vide om at være en ExpressVPN-betatester på:

Android
iOS
Mac
Windows
Linux
Router
VPN Chrome-udvidelse
Adgangskodeadministrator Chrome-udvidelse (ExpressVPN Keys)

Android

Bemærk: Du kan måske ikke bruge ExpressVPN Keys til Android med det samme. ExpressVPN Keys’ betaversion bliver rullet ud over flere uger, så lad Android-appen være installeret, så vises fanen Keys, når din adgang er bekræftet.

Deltag i betaen:

1. Deltag i betaprogrammet for ExpressVPN til Androidpå din enhed.
  2. Tryk på Bliv tester.
  3. Gå til Google Play Store, og søg derefter efter ExpressVPN. Tryk på Opdater.

Send feedback:

1. I ExpressVPN-appen skal du trykke på Bug icon. i toppen.
  2. Tryk på Rapporter en fejl eller Foreslå en forbedring.
  3. Følg instruktionerne på skærmen.

Stop med at bruge betaen:

1. Gå til siden med indstillinger for ExpressVPN for Android betaindstillinger.
  2. Tryk på Forlad programmet.
  3. Geninstaller ExpressVPN-appen.

ExpressVPN fjerner inaktive betabrugere fra tid til anden for at frigøre plads til nye brugere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

iOS

Bemærk: Du kan måske ikke bruge ExpressVPN Keys til iOS med det samme. ExpressVPN Keys’ betaversion bliver rullet ud over flere uger, så lad iOS-appen være installeret, så vises fanen Keys, når din adgang er bekræftet.

Deltag i betaen:

1. Download og installer TestFlight i App Store.
  2. Deltag i betaprogrammet for ExpressVPN til iOS.
  3. Tryk på ACCEPTER.
  4. Tryk på INSTALLER.

Send feedback:

1. I ExpressVPN-appen skal du trykke på Bug icon. i toppen.
  2. Tryk på Rapporter en fejl eller Foreslå en forbedring.
  3. Følg instruktionerne på skærmen.

Stop med at bruge betaen:

1. Åben TestFlight.
  2. Tryk på ExpressVPN.
  3. Tryk på Stop test, og tryk derefter på Stop test igen.
  4. Gå til App Store, og installer og opdater derefter ExpressVPN-appen.

ExpressVPN fjerner inaktive betabrugere fra tid til anden for at frigøre plads til nye brugere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Mac

Download den seneste betaversion til Mac fra den engelske side.

Deltag i betaen:

1. Download installeren.
  2. Installer appen.
  3. Log på med din aktiveringskode.

Send feedback:

Hvis du støder på fejl, eller hvis du vil sende feedback, skal du trykke på Bug icon. på appens startskærm.

Stop using the beta:

1. Log ind på din ExpressVPN-konto.
  2. Klik på Download for at installere ExpressVPN-appen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Windows

Download den seneste betaversion til Windows fra den engelske side.

Sådan tester du:

1. Download installeren.
  2. Forbind til VPN.

Send feedback:
Hvis du støder på fejl, eller hvis du vil sende feedback, skal du trykke på Bug icon. på appens startskærm.

Stop med at bruge betaen:

1. Log ind på din ExpressVPN-konto.
  2. Klik på Download for at installere ExpressVPN-appen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Linux

Download den seneste betaversion til Linux fra den engelske side.

Deltag i betaen:

1. Download installeren.
  2. Installer appen. BEMÆRK: Hvis du bliver bedt om at opdatere /etc/default/expressvpn: accepter pakkevedligeholderens version for at installere betaversionen af ExpressVPN fuldt ud.
  3. Log på med din aktiveringskode.
  4. (hvis det ikke allerede er gjort) Indstil protokollen til Lightway: `expressvpn protocol lightway_tcp`.
  5. (valgfrit) Aktiver indsamling af diagnostiske oplysninger for at rapportere fejl og give feedback på denne beta-version: Kør `sudo /usr/lib/expressvpn/expressvpn-enable-beta-diagnostics`.

Send feedback:

1. Hvis du har aktiveret indsamling af diagnostiske oplysninger: kør `sudo /usr/lib/expressvpn/expressvpn-diagnostics-collector`.
  2. Send en e-mail til nedenstående adresse med en beskrivelse af problemet, og vedhæft zip-filen, hvis den er tilgængelig.

Send feedback på ExpressVPN beta til Linux.

Stop med at bruge betaen:

1. Log ind på din ExpressVPN-konto.
  2. Klik på Download for at installere ExpressVPN-appen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Router

Deltag i betaen:

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg Avancerede indstillinger > Softwareopdatering.
  3. Under Automatisk opdatering skal du slå Installer betaopdateringer til.
  4. Vælg Gem.

Alle opdateringer til betaversionen installeres automatisk på din router.

Send feedback:

Rapporter en fejl eller foreslå en forbedring pr. e-mail til

Send feedback om ExpressVPN beta til router.

Stop med at bruge betaen:´

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg Avancerede indstillinger > Softwareopdatering.
  3. Under Automatisk opdatering skal du slå Installer betaopdateringer fra.
  4. Vælg Gem.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

VPN Chrome-udvidelse

Deltag i betaen:

1. Download og installer beta-versionen af udvidelsen.
  2. Følg installationsvejledningen.

Send feedback:

Send en e-mail til nedenstående adresse med en beskrivelse af problemet.

Send feedback til denne e-mail.

Stop med at bruge betaen:

1. Åbn chrome://extensions, og fjern betaversionen af udvidelsen.
  2. Download og installer den seneste version (ikke beta-version) af udvidelsen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Chrome-udvidelse til adgangskodeadministrator (ExpressVPN Keys)

Ved at få adgang til betaversionen af ExpressVPN Keys accepterer du alle dens vilkår for brug.

Deltag i betaen:

1. Installer betaversionen af ExpressVPN Keys Chrome-udvidelsen.
  2. Du bliver muligvis bedt om at installere og aktivere den nyeste version af ExpressVPN på din Windows-, Mac- eller Linux-computer. Følg anvisningerne for at gøre det.
  3. Følg vejledningen for at oprette din konto, importere logins fra eksisterende adgangskodeadministratorer, tilføje nye logins og synkronisere dine ExpressVPN Keys-logins på flere enheder.

Bemærk: Du kan muligvis ikke oprette en ExpressVPN Keys-konto med det samme. ExpressVPN Keys betaudvidelsen bliver rullet ud over flere uger, så behold udvidelsen installeret, og du vil få besked, når din adgang er bekræftet.

Send feedback:

Tryk på Bug icon. på ExpressVPN Keys Chrome-udvidelsen for at rapportere eventuelle problemer, du støder på.

Stop med at bruge betaen:

1. Åbn chrome://extensions.
  2. Fjern beta-versionen af udvidelsen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig assistance.